no planet b tportal
menu
Mindfulness

Dubrovnik će proslaviti World WellBeing Week s prepuno vrhunskih događaja

21. lipnja 2021. • ~4 min

Po prvi puta Dubrovnik će obilježiti World WellBeing Week uzbudljivim programom aktivnosti koji se odvijaju u cijeloj regiji, pomažući ljudima da otkriju nove načine kako se osjećati dobro dok se povezuju s prirodom. Ovo je treća godina zaredom da se obilježava World WellBeing Week, a tjedan želi pružiti priliku sudionicima širom svijeta da promoviraju opću svijest o širokim aspektima blagostanja, uključujući socijalni, fizički, emocionalni, financijski, dobrobiti u karijeri, zajednici i…

Po prvi puta Dubrovnik će obilježiti World WellBeing Week uzbudljivim programom aktivnosti koji se odvijaju u cijeloj regiji, pomažući ljudima da otkriju nove načine kako se osjećati dobro dok se povezuju s prirodom. Ovo je treća godina zaredom da se obilježava World WellBeing Week, a tjedan želi pružiti priliku sudionicima širom svijeta da promoviraju opću svijest o širokim aspektima blagostanja, uključujući socijalni, fizički, emocionalni, financijski, dobrobiti u karijeri, zajednici i okolišu. Nešto što nikad prije nije bilo toliko važno kao u ovim našim izazovnim vremenima. 

Ovo je također prva godina da će Dubrovnik proslaviti uzbudljivim jednotjednim programom događaja koji je organizirala Gillie Sutherland, trenerica joge rođena u Velikoj Britaniji koja danas živi u Cavtatu. “Bilo je izazovno, a istovremeno izuzetno uzbudljivo sastaviti i organizirati ovaj poseban tjedan događaja u Dubrovniku i široj regiji. Željela bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim svim onim lokalnim poduzećima i institucijama koje su nam se pridružile i učinile ovaj tjedan još zanimljivijim”, komentirala je Sutherland.

Proslava Ljetnog solsticija započinje s vjerojatno najboljeg vidikovca Dubrovnika. „Budući da sam instruktorica joge i zaljubljenica u prirodu, uvijek održavam proslavu ovog posebnog dana, a ni ova se godina ne razlikuje, a ono što mi se sviđa je to što mogu okupiti ljude iz cijelog svijeta”, dodala je Sutherland.

Ovaj se tjedan temelji na „Putovanju kroz elemente“ – Zemlju, vodu, sunce, zrak i svemir – jer Dubrovnik ima sve, a priroda ima sve što trebamo da bismo izliječili i ostali dobro. Gillie je dodala: “Ako ne možete uživo, ne brinite, jer će mnogi događaji biti dostupni putem Zooma, a dobit ćete i snimku sesije koju ćete zadržati.”

Cjelovit popis programa događanja unutar Dubrovačkog World WellBeing Week

Putovanje kroz elemente – zemlju, vodu, vatru, zrak i svemir!

Ponedjeljak, 21. lipnja, PROSLAVA LJETNOG SOLSTICIJA 19:00 – 21:00

Joga, glazba, meditacija na zalasku sunca za proslavu najdužeg dana i početka ljeta s Gillie Sutherland u parku Orsula.

Cijena 110 kuna po osobi

Utorak, 22. lipnja, NAĐITE SVOJ ZEN KROZ ZEMLJU 8:30 – 10:30 sati

Pažljivo hodanje uz Qi Gong i tehnike uzemljenja. Pronađite svoja stopala dok istražujete prirodno okruženje Lapada. Počevši od hotela Rixos s Gillie Sutherland i Domagojem Humom

Cijena 75 kuna po osobi

Srijeda, 23. lipnja, IDITE S FLOW SUP SAFARI U CAVTAT 14:00 – 17:00

Avantura veslanja na Jadranu, istraživanje uvala oko Cavtata. Uz upute, zagrijte se i ohladite, uz malo joge na daskama. S Centrom za vodene sportove Cavtat i Gillie Sutherland.

Cijena 250 kuna po osobi

Četvrtak, 24. lipnja, 7: 00-8: 30 sati

Pozdravite jogu sunca i meditaciju u hotelu Valomar Argosy u Dubrovniku

Energična i poletna joga sesija koja donosi izlazak sunca s pogledom na Jadransko more na poluotoku Lapad. Slijede sokovi, smoothieji i doručak po želji (uz nadoplatu).

Cijena 60 kuna po osobi

Četvrtak, 24. lipnja, VATRA U VAŠEM TRBUHU Cijeli dan

Dan sporta i igara u hotelu Rixos

  • Kardio tenis, Dječji više sportovi, Stolni tenis, Bilijar i hrvatska igra na plaži picigin.
  • 15.30 – 17h Dječji tenis, uvod u tenis, zabavne multi-sportske igre, poligoni (4 – 18 godina)
  • 17 – 18.30h Kardio tenis, odrasli, rekreativni tenis, zabavne pojedinačne i parove igre, osnove, srednji nivo, napredni nivoi, svi su dobrodošli
  • 19h – stara modna hrvatska igra na plaži Picigin + večernje kupanje (plaža Bellevue)
  • 20h – ping pong, zračni hokej
  • 21h – biljar (bazen, mali nogomet, Tesline i Einsteinove priče o biljaru), veliki stolni nogomet s Domagojem Humom

110 kuna po osobi

Petak, 25. lipnja, UDAHNITE SVJEŽI ZRAK U ZUPI 7:30 – 13:00

Snažni, zdravi i sretni – pokreti, meditacija, disanje i način razmišljanja za zdrav imunološki sustav temeljen na Wim Hof ​​metodi u studiju Elixir Vitae s Gillie i Marijom

Cijena 100 kuna po osobi

Vrt medicine – Ljekovito bilje i radionica dalmatinske kuhinje s hrvatskom kuhinjom Mikkis (uključuje ručak)

Cijena 330 kuna po osobi

Subota 26. DIŠITE, PJEŠAČITE I BUDITE 7:30 – 11:30

Vođeno planinarenje do vrha planine Srđ s Qi Gongom i jogom na vrhu. Mjesto okupljanja na dnu staze pored D8 (ili transferi na zahtjev uz doplatu) S Domagojem Humom i Gillie Sutherland.

Cijena 110 kuna po osobi

Slijedi grupni ručak uz doplatu

Za više informacija i rezervacije za sve događaje u Svjetskom tjednu dobrobiti

Za više informacija o događajima i za rezervacije rezervirajte na gilliesutherland73@gmail.com


Sponzorirani članak.