no planet b tportal
menu
Sustainable planet

Electric EVolution festival: Posjetite 1. festival električne mobilnosti u Hrvatskoj!

10. lipnja 2021. • ~2 min

U Zagrebu će se od 11. do 13. lipnja, na parkiralištu City Centera one West, održati „Electric EVolution festival“, prvi regionalni festival koji okuplja aktivne sudionike na polju električne mobilnosti i prateće industrije. Posjetiteljima će biti predstavljeni najnoviji modeli električnih vozila svih relevantnih auto kuća, kao što su Hyundai, Mercedes-Benz, BMW, Mini Cooper, Porsche, Audi, VW, Škoda, Cupra, Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Citroen, Opel, Suzuki, Mitsubishi, Fiat i dr., a…

U Zagrebu će se od 11. do 13. lipnja, na parkiralištu City Centera one West, održati „Electric EVolution festival“, prvi regionalni festival koji okuplja aktivne sudionike na polju električne mobilnosti i prateće industrije.

Posjetiteljima će biti predstavljeni najnoviji modeli električnih vozila svih relevantnih auto kuća, kao što su Hyundai, Mercedes-Benz, BMW, Mini Cooper, Porsche, Audi, VW, Škoda, Cupra, Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Citroen, Opel, Suzuki, Mitsubishi, Fiat i dr., a potencijalnim će kupcima biti omogućene i probne vožnje.

Tijekom festivala bit će održan i niz kratkih predavanja na kojima će se posjetitelji moći informirati o prednostima korištenja električnih automobila, saznati gdje se i kako električna vozila mogu puniti, kolike poticaje daje Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti, kako aplicirati i ostvariti subvencije za kupnju električnih vozila te ostale zanimljivosti iz svijeta e-mobilnosti.

Kao predvodnik elektrifikacije mobilnosti u Hrvatskoj i regiji te promotor održivosti, Hrvatski Telekom generalni je pokrovitelja festivala, a ujedno će na predavanjima i svome štandu predstaviti svoju najveću mrežu javno dostupnih punionica te digitalnu uslugu punjenja koju putem aplikacije espoTS pruža korisnicima.

Pozivamo vas sve da dođete vidjeti i isprobati najnovije modele električnih automobila, poslušati zanimljiva predavanja i podržati ovaj ekološki prihvatljiviji način prijevoza.

Ulaz na festival je besplatan, a više detalja možete saznati ovdje!


Sponzorirani sadržaj.