no planet b tportal
menu
Beauty & fashion

Kultni model Ray-Ban sunčanih naočala je dobio svoju održiviju nadogradnju

26. rujna 2022. • ~2 min

Jedan od najpoznatijih modela naočala svih vremena dobiva ekološki prihvatljivo ažuriranje lansiranjem Bio-Acetate Wayfarer. Okvir ima isti bezvremenski oblik po kojem je Wayfarer poznat, ali sada se nudi u dizajnu koji koristi 67% biomaterijala, koji se dobivaju od pamuka, drvene pulpe, žitarica, repe i šećerne trske. Okviri se nude u dvije klasične boje kao i tri nove opcije okvira s prugastom završnom obradom. Ako razmišljate o najboljim osnovnim elementima dobrog…

Jedan od najpoznatijih modela naočala svih vremena dobiva ekološki prihvatljivo ažuriranje lansiranjem Bio-Acetate Wayfarer. Okvir ima isti bezvremenski oblik po kojem je Wayfarer poznat, ali sada se nudi u dizajnu koji koristi 67% biomaterijala, koji se dobivaju od pamuka, drvene pulpe, žitarica, repe i šećerne trske. Okviri se nude u dvije klasične boje kao i tri nove opcije okvira s prugastom završnom obradom.

Ako razmišljate o najboljim osnovnim elementima dobrog modnog looka kao što je svestrano prazno platno od kojeg možete izraditi bilo što, počinjete uviđati kako se klasici mogu poboljšati — poput bezvremenskog Ray-Ban Wayfarera, nedavno ažuriranog od ekološki prihvatljivih materijala.

View this post on Instagram

A post shared by Ray-Ban (@rayban)

Naime, Ray-Ban Wayfarer Bio-acetat još više podiže udio korištenjem 67 posto mješavine ekološki osviještenih materijala za impresivan dašak održive mode. Za par sunčanih naočala koje su izdržale test vremena i krasile lica nekih od najelegantnijih ljudi svih vremena, to je moderan potez koji ima itekako smisla u 2022. godini.

Materijali koji čine ove svježe okvire pažljivo su odabrani sami po sebi, a mješavina uključuje sve, od drvene pulpe do cikle, žitarica i šećerne trske. Ray-Ban definitivno zna da ima pri ruci klasiku s kojom mogu raditi, napominjući da “Wayfarer nikada nije stao na mjestu”, a sada najnovija inovacija “još jednom razbija kalup”.

Najnoviji Ray-Ban Wayfarer model tako sada dolazi u nizu živih boja, ali još uvijek zadržava obilježja originalnog modela, uključujući opcije boja poput crne i Ray-Ban Havane.

Međutim, jedna od najcool stilskih opcija novog Ray-Ban Wayfarer Bio-acetata mogla bi biti odabir prugastih okvira u elegantnim bojama poput plave ili zadimljeno sive. Naravno, teško je poboljšati legendarni stil, ali noviteti su donijeli ekološki osviještene rezultate!


Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima.