no planet b tportal
menu
Living

Posjetite Preloved Market, događaj koji spaja dekor, druženje i razmjenu iskustava o održivosti

11. travnja 2024. • ~3 min

Proljeće je idealno vrijeme za male pomake koje ste željeli postići u svom životnom prostoru. Lijepi sunčani dani zovu na uređenje doma u novom stilu kao i svježinu boja, oblika i malih dekorativnih dodataka što čine razliku u domu.

Proljeće je idealno vrijeme za male pomake koje ste željeli postići u svom životnom prostoru. Lijepi sunčani dani zovu na uređenje doma u novom stilu kao i svježinu boja, oblika i malih dekorativnih dodataka što čine razliku u domu.

Prava je prilika da ovu nedjelju, 14.4. od 9 do 13 sati posjetite Preloved Market, događaj koji spaja dekor, druženje i razmjenu iskustava o održivosti. Lokacije drugog po redu Preloved Marketa već je dobro poznata – vidimo se u zagrebačkom Studiju Katran na Radničkoj cesti 27. Održivost i važnost odgovorne kupnje ključne su poruke Marketa u organizaciji agencije KALEO i drage im partnerice Ines Šitum, poznatije pod Instagram imenom More Less Ines.

Foto: Marina Milić Kravar, LAB51

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a ovom prilikom prisutni će moći pogledati najbolje od interijera i dekorativnih predmeta za dom. Više od 30 izlagača predstavit će manje komade namještaja, dekoracije za dom i vrt, kuhinjske aparate, posuđe, tepihe, zavjese i stolnjake, lampe, vaze, tegle i biljke, namještaj za djecu, košare i još mnogo toga. Riječ je o širokoj paleti premeta jer Preloved Market nije samo mjesto za kupovinu, nego i prilika za susrete, pronalaženje inspiracije u vintage predmetima kao i razmjenu ideja o uređenju doma. Događaju će se veseliti svi koji pronalaze vrijednost u održivom načinu života. I ne zaboravite, ponesite svoju platnenu vrećicu i pripremite sitan novac jer održivost se potiče kroz svaki segment našeg života. U travnju, mjesecu kada slavim Dan planeta Zemlje, to je posebno važno!

View this post on Instagram

A post shared by ✨ Verka ✨ (@verka.eu)

Osim preloved predmeta koji čekaju nove vlasnike, na Preloved Marketu predstavit će se rad domaćih kreativaca, poput Verka Handmade pokrivača i unikatnih predmeta za djecu, PARONA Handmade ukrasi za dom, Atelier Ligero mirisne svijeća od sojinog voska i Koshmar design by Lana keramičke šalice, lampe i nakit.

View this post on Instagram

A post shared by Mirisne svijeće (@atelier.ligero)

Preloved Market prilika je da dobijete koji savjet više od Ines, čiji je predivni dom svakodnevna inspiracija ljubiteljima minimalističkog dizajna interijera. Osim genijalnih dekorativnih sitnica iz doma Ines Šitum, moći ćete otkupiti komade iz arhive brojnih domaćih lifestyle, DIY i interior decor influencerica. Poput Ane Dobrinčić @adobrincic, Lede Bosnić @ledaboss, Matee Halilović, Lucije Vukojević @lushumashi, Maje Bešenić @mycroatianhome, Matee @home_stories_, Maje Kranjec @krameraj, dizajnerice interijera Antonele Gaure @olivin_ te Paule Šik @paulasik.

View this post on Instagram

A post shared by Leda Bosnić (@ledaboss)

Uspjeh prvog blagdanskog izdanja Preloved Marketa, potaknuo je organizatora, agenciju KALEO, za organizaciju niza novih događaja. Podsjetimo, tema prošlog Markete bila su oprema i odjeća za djecu. Sada ćete uživati u dekoracijama za dom i interijerima, a što vas čeka na sljedećem Preloved Marketu i kada će se on održati? Za informacije o predstojećem događaju u nedjelju, ali i svim ostalim projektima Preloved Marketa zapratite njihov Instagram profil @prelovedmarket.hr i na vrijeme saznajte sve što vas zanima. Vidimo se u nedjelju u Katranu!

(foto: Marina Milić Kravar, LAB51)


Sponzorirani članak